Hema zorgpremie 69 euro

logo-hema HEMA gaat volgens de telegraaf een goedkope verzekering voor ziektekosten aanbieden. Het is de eerste keer dat een winkelketen een zorgverzekering onder eigen merknaam gaat verkopen. De zorgpremie voor deze HEMA verzekering is er vanaf 69 euro per maand voor een basispakket. Met de verzekeringspas krijgen klanten bovendien tien procent korting op bijna elke aankoop bij HEMA-filialen.

Deze zorgpremie lijkt een van de laagste dan wel niet de laagste van Nederland te worden. Op dit moment is de zorgpremie van “De Friesland (online)”,Natura variant de laagste premie voor 2014 met 90,95 euro.

Update  7 november, 09:15:

De Hema-verzekering wordt uitgevoerd door Menzis en kost 89 euro per maand bij een wettelijk eigen risico van 360 euro. Als klanten besluiten om het eigen risico te verhogen daalt de premie naar 69 euro. In dit laatste geval is het eigen risico € 860, €360 verplicht en € 500 vrijwillig.

Update  7 november, 10:30:

Voor een correcte vergelijking, bijvoorbeeld de DSW zorgpremie komt uit op €72 per maand bij een eigen risico van € 860. HEMA is dan nog €3  per maand goedkoper, daarnaast krijgt de HEMA klant nog 10% korting op bijna elke aankoop/hema product.

Zie voor meer informatie inmiddels hema.nl

HEMA net niet de goedkoopste

Hema is op dit moment overigens net niet de goedkoopste, bij Univé ligt de zorgpremie voor 2014 bij een maximaal eigen risico op €68,85 per maand. Het verschil is minimaal en vergelijken blijft lastig op individuele basis. Zo is de Univé zorgpremie inclusief een 10% introductie korting en geeft HEMA weer 10% korting op het shoppen bij de HEMA.